Meer lekkers

Op zoek naar nog meer lekkers? Klik door en ontdek onze drankjes, gedroogd fruit en noten, crackers, veggie en vegan producten en eitjes en zuivelproducten. De producten die we hebben uitgekozen zijn allemaal biologisch en heerlijk lekker.

De frisdrankjes van Naturfrisk zijn verrassend van smaak en zien er ook nog eens leuk uit.

Een gezonde snack vind je op de pagina gedroogd fruit en noten. Een iets minder gezonde snack vind je bij de koekjes en chocolade.

Voor de occasionele vegetariër hebben we een assortiment aan burgers waarmee je in no time een lekkere maaltijd creëert. Voor de vegetariërs en veganisten hebben we ook enkele basisproducten zoals tofu, tempeh en seitan uitgekozen. Op de pagina veggie en vegan vind je ook enkele kant-en-klaar-maaltijden van Vegabites. Zeker eens proberen!

We zijn zelf zot van eitjes, je kan er dan ook zo veel kanten mee uit, die kunnen dan ook zeker niet ontbreken. En op vraag van onze klanten voegden we hier nog enkele zuivelproducten aan toe.

Sinds kort kan je ook glutenvrij brood bestellen.

We bieden ook onze honing en die van bevriende imkers aan. Ontdek alle soorten! (Deze honing is niet biologisch gecertificeerd of gecontroleerd.)

 

Suggesties om deze pagina verder aan te vullen? Laat het ons zeker weten.