Het is leuk te zien dat jullie foto's van onze groenten en fruit delen op sociale media.  Of te horen dat jullie reclame maken bij vrienden, familie en buren. We zochten een manier om jullie hiervoor te bedanken en zo kwamen we op het idee om een pagina te maken 'vrienden van BiOmar'. Op deze manier willen wij jullie activiteiten ondersteunen.

Wil je zelf ook op deze pagina prijken? Laat het ons dan zeker even weten.

Villa Praline

Villa Praline is een VZW ontstaan uit de samenwerking tussen 8 ouders die elk een kind hebben met een beperking. Villa Praline wil een dagcentrum bouwen met zorg op maat. We starten in 2022 een echte villa op in Bonheiden maar deze moet nog een hele metamorfose ondergaan. Alle hulp is welkom!

https://villapraline.be


Solid Personal training

Wij coachen mensen in het bereiken van hun sport/gezondheidsdoelen door middel van gerichte training en gezonde voeding.

www.solid-personaltraining.com 


Bio Soigné

Enkele jaren geleden kwam ik in een opleiding ‘etherische oliën’ te weten dat een navelstreng gemiddeld een 200-tal schadelijke stoffen bevat. De lucht die we inademen hebben we niet te kiezen, maar wel wat we op onze huid smeren, ons grootste orgaan.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een breed gamma producten; van tandpasta, verzorgingsproducten, make-up tot poetsproducten te vinden op één website: www.bio-soigne.be


B&Bio Het Nekkerhof

Ontdek onze duurzame b&b aan de rand van Mechelen. We wekken onze elektriciteit op met zonnepanelen, we gebruiken regenwater voor het toilet en we serveren met veel liefde bio-producten voor het ontbijt. 

Wij, Jurn en Linda, zijn fervente wandelaars en fietsers. De omgeving is prachtig met de Dijlevallei als centrale groene as. Je kan ons dus ook vaak vinden in het Mechels Broek, in de stad of langs de jaagpaden van Dijle, Nete of Rupel. Daarom vinden we het vanzelfsprekend dat je bij ons ook jouw fietsen veilig kan stallen en je e-bike kan opladen. 

Alle info vind je op onze website: https://www.nekkerhof.be